Treinkaartjes bij VakantieVeilingen

VakantieVeilingen heeft het assortiment treinkaartjes fors uitgebreid. Al geruime tijd verkoopt de site als “winstpakker” twee enkeltjes voor 25 euro. Nu zijn daar ook andere treinacties bijgekomen. Zo verkoopt VakantieVeilingen nu ook een dagretour voor het weekend, of extra goedkope enkeltjes voor het weekend. Ook zijn er goedkope treinkaartjes naar een aantal treinkaartjes naar dagjes uit bestemmingen.

2x Enkele reis Weekend € 20

€20,-
Info & Bestellen

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 dec
€ 10 p/s
In het weekend een enkele reis nodig? Dat kan nu nog voordeliger. Voor slechts € 10 heb je een enkele reis (te koop per 2). De enkeltjes zijn op een zaterdag of zondag te gebruiken t/m 31 december 2019. Info & Bestellen

Dagretour in het weekend

€ 18,50
Info & Bestellen

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 29 sept
dagretour p/s
Maak een treinreis tussen twee stations naar keuze in het weekend voor € 18,50. Dit is vaak goedkoper dan een treinkaartje van Actie van de Dag of de Spoordeelwinkel. Dit dagretour is te gebruiken t/m 29 sept. Info & Bestellen

2x Enkele reis (dagelijks) € 25

€25,-
Info & Bestellen

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 dect
€ 12,50 p/s
Wil je goedkoop met de trein, maar reis je niet dezelfde dag heen en terug? Koop dan bij VakantieVeilingen twee enkele reizen voor €25. Dat is omgerekend €12,50 per treinkaartje. Deze kaartjes zijn iedere dag (na 9 uur) bruikbaar. Reis je van of naar Schiphol, Rotterdam of Eindhoven: dan is deze actie nog goedkoper.

Enkele reis NAAR R’dam, Eindhoven of Schiphol

€10,50
Info & Bestellen

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 dec
€ 10,50 p/s
Heb je een enkele reis naar Schiphol, Rotterdam Centraal of Eindhoven nodig? Dan kan dat extra voordelig. Handig als je bijvoorbeeld moet vliegen. De eventuele transfer naar de luchthaven is echter niet inbegrepen. Dit ticket is alleen te gebruiken NAAR de genoemde bestemmingen. info & bestellen

Enkele reis VANAF R’dam, Eindhoven of Schiphol

€ 10,50
Info & Bestellen

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 aug
€ 10,50 p/s
In aanvulling op bovenstaande actie: ook vanaf Schiphol, Rotterdam Centraal of Eindhoven kun je extra voordelig per trein reizen. Ook hier geldt: de eventuele transfer naar de luchthaven is echter niet inbegrepen. Dit ticket is alleen te gebruiken VAN de genoemde bestemmingen. info & bestellen

Treinkaartje voor een dagje uit?

VakantieVeilingen verkoopt ook speciale combitickets, handig voor als je met het openbaar vervoer een dagje weg wil. Let op: het toegangsticket voor de Apenheul / Dolfinarium / Walibi / Slagharen is niet inbegrepen.

  • Trein + Bus naar de Apenheul: 20,50 euro.
  • Trein + Bus naar het Dolfinarium: 20 euro. Zie dagje Dolfinarium met Korting
  • Trein + Bus naar Walibi: 22 euro. Zie Walibi met Korting.
  • Trein + Bus naar Slagharen: 22,50 euro. Zie: Slagharen met Korting

Welk treinkaartje is het goedkoopst?

 

Check onze prijsvergelijker. Hierin zitten niet alleen de treinkaartjes van Vakantie Veilingen, maar ook de treinkaartjes van bijvoorbeeld NS, Actie van de Dag, Kruidvat, Albert Heijn en de Spoordeelwinkel.

Veel gestelde vragen treinkaartjes VakantieVeilingen

bKan ik mijn treinkaartje na verzilveren nog aanpassen?
Nee. Als het treinkaartje éénmaal verzilvert is kun je de gegevens niet meer aanpassen. Ons advies is daarom één dag voor vertrek het treinkaartje te verzilveren, zodat je vrijwel zeker weet dat de reis echt door gaat.
bMoet ik met dit treinkaartje inchecken?

Nee. Dat hoeft niet, het gaat om een e-ticket. Op sommige stations zijn alle ov-chipkaartpoortjes gesloten. Dat is geen probleem. Het e-ticket heeft een barcode waarmee je de (brede) chipkaartpoortjes kunt openen. Dat kan op onderstaande manier. Als er geen poortjes zijn, of ze staan open, kun je gewoon doorlopen. Je moet het e-ticket wel altijd uitprinten(, tenzij expliciet anders is aangegeven).

bIs dit treinkaartje ook in de bus of metro geldig?

Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.

bMag ik mijn reis onderbreken?

Met een enkele reis mag je niet zomaar overal naar toe. Het is alleen geldig tussen de twee gekozen stations. Tussen die stations mag je één keer reizen. Dat dien je te doen volgens de route die de NS-reisplanner adviseert (soms meer opties). Zolang je die route opvolgt, kun je de treinreis ook
onderbreken. Je kunt met een enkele reis Rotterdam – Groningen de reis dus prima in Utrecht onderbreken, want de reis verloopt normaal ook via Utrecht. Maar je kunt met een enkele reis Rotterdam – Groningen niet reizen via Eindhoven, dat ligt niet op de route.

bIk heb mijn treinkaartje van VakantieVeilingen niet ontvangen. Wat nu?

Geen probleem. Je kunt je aankopen eenvoudig terug vinden door in te loggen en bij gewonnen veilingen te kijken. Lukt dat ook niet? Neem dan tijdens openingstijden contact op met de Klantenservice van VakantieVeilingen. Dat kan via 020 – 760 50 70. Houd de betaalgegevens bij de hand.

bWat zijn de voorwaarden van de VakantieVeilingen treinkaartjes?

De voorwaarden staan volledig vermeld op de verkooppagina van VakantieVeilingen. In de regel zijn de treinkaartjes doordeweeks niet geldig voor 9:00 uur. In het weekend kun je in de regel heel de dag op pad. Je kunt reizen tot en met de laatste trein (tot uiterlijk 4 uur ‘s nachts). In de regel zijn de treinkaartjes van VakantieVeilingen dus ook geldig tijdens de avondspits.

bMet welke vervoerders kan ik reizen met het VakantieVeilingen treinkaartje?

In principe met alle vervoerders. Dus NS, Arriva, Blauwnet, Qbuzz, Breng, Connexxion en Syntus. Let wel: alleen geldig in de trein (en in trein vervangende bussen). Het treinkaartje is niet geldig in de Thalys en de Eurostar. Bij gebruik van Intercity Direct tussen Schiphol – Rotterdam v.v. geldt de gebruikelijke toeslag. Dat geldt ook voor binnenlandse reizen met de Duitse hogesnelheidstrein ICE. De treinkaartjes kunnen alleen gebruikt worden voor reizen binnen Nederland.

bZijn de weekend kaartjes ook te gebruiken op feestdagen?

Je kunt de weekend treinkaartjes alleen gebruiken op zaterdag en zondag. Dus niet op maandag 2e paasdag of maandag 2e pinksterdag, maar dus wel zondag 1e paasdag of zondag 1e pinksterdag.

Load More

Goed om te weten: alle goedkope treinkaartjes zijn NIET geldig op 27 april. Dit geldt ook voor de treinkaartjes van VakantieVeilingen.

Bron: Treinreiziger.nl