Kruidvat treinkaartje: Enkele reis € 12,50

Kruidvat verkoopt weer goedkope treinkaartjes! Dit keer gaat het echter niet om een dagkaart of dagretour, maar om een enkele reis. Daarvoor vraagt het Kruidvat 12,50 euro. Dat is gelijk aan de langlopende aanbiedingen van Actie van de Dag en VakantieVeilingen, alleen daar worden de enkeltjes per twee verkocht.

We verwachten dat Kruidvat circa twee of drie keer per jaar dagkaarten zal blijven verkopen. We weten niet wanneer de volgende dagkaart actie zal zijn.

Vergelijking met andere acties

Wie een Kruidvat Klantenkaart heeft, kan met 200 punten nog 2 euro besparen. Dat kan echter alleen in de winkels. De enkeltjes zijn vooral handig als je niet op dezelfde dag heen en terug wil, anders is deze Dal Dagkaart goedkoper (19,50 euro). Wil je een enkele reis maken in het weekend? Dan kun je beter gebruik maken van de enkeltjes van Vakantie Veilingen, die kosten 10 euro per stuk (te koop per 2). Ook kun je online standaard een enkeltje kopen van / naar Rotterdam, Schiphol en Amsterdam voor 10,50 euro. Zie onze pagina: goedkope enkele reizen.

Voorwaarden Kruidvat Treinkaartjes

De Kruidvat treinkaartjes betreffen e-tickets (printen of tonen op de smartphone / tablet), die je kunt verzilveren t/m 22 september. Dat is ook de reisperiode. (Bij Actie van de Dag en VakantieVeilingen is de reisperiode t/m 30 september). De voordelige enkeltjes zijn doordeweeks uitsluitend geldig na 9:00 uur. Dat is overigens ook zo bij de andere acties met enkele reizen. In het weekend mag je wel heel de dag op pad. Met een enkele reis kun je in principe geen via-reis maken. Je dient de route te volgen die de NS reisplanner adviseert. Soms geeft de NS reisplanner meerdere opties, dan kun je daaruit kiezen.

Enkele reizen online kopen

In dit overzicht staan alle relevante acties met enkele reizen, dus behalve de Kruidvat actie ook andere acties.

  • Enkele reis voor het weekend, 10 euro per stuk. (Te koop per 2) (Actie: Vakantie Veilingen)
  • Enkele reis NAAR Rotterdam, Schiphol, Eindhoven, 10.50 euro. (Aanbieding van Actie van de Dag)
  • Enkele reis geldig t/m 30 september, 12.50 euro (te koop per 2) (Aanbieder: Actie van de Dag)
  • Enkele reis geldig t/m 22 september, 12.50 euro (los te koop) (Aanbieder: Kruidvat)

Gebruikelijke uitzonderingen

De gebruikelijke voorwaarden zijn verder van toepassing. Dus niet geldig in de Thalys en Eurostar. Alleen bruikbaar voor reizen binnen Nederland. Alleen geldig in de trein (of treinvervangende bussen). In geval van Intercity Direct (tussen Schiphol – Rotterdam v.v.) of een binnenlandse reis met ICE is er een toeslag verschuldigd. Geen zin in een toeslag? Dan kun je altijd gebruik maken van de reguliere Intercity’s en Sprinters. Je mag ook gebruik maken van treinen van Arriva, Blauwnet, Qbuzz, Breng of Connexxion, mits deze vervoerder actief is op de door jouw gekozen route.

Bron: Treinreiziger.nl