NS Dagkaart bij Actie van de Dag: € 19,50

  • € 19,50
  • NS Dagkaart (e-ticket)
  • Reizen t/m 31 december 2019 (geldig tijdens de daluren)

Een dagje met de trein tijdens de daluren? Dat kan met de NS Dagkaart die je bij Actie van de Dag kunt kopen. Deze actie is opnieuw verlengd. De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 31 december 2019. Dit treinkaartje is niet geldig tijdens de ochtend én avondspits. In het weekend kun je heel de dag reizen. Je kunt het treinkaartje tonen op je smartphone of uitprinten.

Info & Bestellen

Geldigheid Dagkaart

Het treinkaartje is doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en tussen 16:00 – 18:30 uur. Anders dan bij wegwerpkaartjes is hier de werkelijke tijd bepalend: je moet dus echt om 16:00 uur uit de trein zijn. Alleen als dit door vertraging niet lukt, mag je de reis toch afmaken. In het weekend mag je heel de dag reizen.

Nieuw! Nu ook 1e klas dagkaart
Je kunt bij Actie van de Dag nu ook een 1e klas Dal Dagkaart kopen. Deze kost 26,50 euro. Deze voorwaarden zijn gelijk aan de 2e klas variant.

Voucher voor e-ticket

Het treinkaartje van ActievandeDag betreft een e-ticket. Na aankoop krijg je een vouchercode die je later kunt verzilveren. Pas bij het verzilveren kies je de reisdatum en vul je de gegevens in van de reiziger. Daarna kan het ticket niet meer aangepast worden. Tegenwoordig kun je deze actie ook laden in de NS app op je smartphone.
Met deze dagkaart mag je met alle vervoerders (op Thalys en Eurostar na) kriskras door Nederland reizen. Het kaartje is dus niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Connexxion, Blauwnet, Qbuzz en Breng (uitsluitend in de trein).

 

Bijzonderheden & geldigheid

Bij Intercity Direct moet je tussen Schiphol en Rotterdam een toeslag betalen. Wil je geen toeslag betalen? Dan kun je gebruik maken van de reguliere intercity’s. Die rijden via Den Haag Hollands Spoor en doen er ongeveer een half uurtje langer over. Daarnaast betaal je ook bij de ICE Amsterdam – Frankfurt een toeslag voor binnenlandse treinreizen. Uiteraard is het treinkaartje niet buiten Nederland geldig.

Andere interessante treinacties

2x Enkele reis (dagelijks) € 25

€25,-
Info & Bestellen

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 dect
€ 12,50 p/s
Wil je goedkoop met de trein, maar reis je niet dezelfde dag heen en terug? Koop dan bij VakantieVeilingen twee enkele reizen voor €25. Dat is omgerekend €12,50 per treinkaartje. Deze kaartjes zijn iedere dag (na 9 uur) bruikbaar. Reis je van of naar Schiphol, Rotterdam of Eindhoven: dan is deze actie nog goedkoper.

Actie van de Dag treinkaartjes

We zien sinds januari 2016 dat Actie van de Dag treinkaartjes verkoopt. Bijvoorbeeld dit treinkaartje, maar soms ook twee enkele reizen voor 25 euro. Dat is vooral handig als je ergens heen gaat maar niet op dezelfde dag terug reist. (Die actie wordt soms ook door andere aanbieders verkocht.)

Het tarief is sinds 2 januari 2019 verhoogd van 19 euro naar 19,50 euro. Sinds 2019 is uitprinten niet meer verplicht, en mag het treinkaartje ook op de smartphone getoond worden.

Let op: bij e-tickets is altijd de werkelijke tijd bepalend, niet de inchecktijd.

Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes

Ontvang onze gratis nieuwsbrief.

Samenvatting Actie van de Dag treinkaartje

Betreft: NS Dagkaart
Beperking: Doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en niet tussen 16:00 – 18:30 uur. Voordat de spits begint moet je de trein verlaten hebben tenzij je in het bezit bent van een ander geldig vervoersbewijs voor de reis in de spits.
Reisperiode: t/m 30 september 2019
Verkoopperiode: onbekend
Prijs: € 19,50
Te koop via: ActievandeDag website
Geldig bij treinen van:  NS, Arriva, Connexxion, Syntus, Qbuzz en Breng
Niet geldig bij: Thalys en Eurostar

Altijd goedkope treinkaartjes?

  • Check Treinreiziger.nl op Facebook
  • Geef je op voor onze gratis nieuwsbrief (vergeet niet de bevestigingslink die je per e-mail krijgt aan te klikken).
  • Check ook in de toekomst onze prijsvergelijker of onze pagina goedkope treinkaartjes.

Bron: Treinreiziger.nl